SVE ZA ŠAH

SVE ZA ŠAH – Na šah garniturama ”Caissa commerce” odigrano je više velikih međunarodnih takmičenja (prvenstava Evrope i dr.). U branši takmičarske šahovske opreme smo regionalni lider već duži niz godina!

Veliki izbor drvenih kvalitetnih figura, izrađenih od više vrsta različitog drveta u nekoliko veličina. Imamo i plastične figure po povoljnim cenama.

Šahovske figure

U ponudi imamo šahovske table na preklop i u komadu izrađene od različitih vrsta materijala, domaće iz Srbije, kao i uvozne iz Indije, Nemačke, Kine…

Šahovske table

Nudimo drvene magnetne table vrhunskog kvaliteta iz Indije. Table su furnirane, sa limenom pločom ispod table, a figurice su sa magnetom u bazi (više vrsta i veličina). Imamo i plastične magnetne table iz Kine.

Magnetni šahovi

Društvene šahovske garniture u kutiji iz Indije (masivna, teška tabla lakirana poliuretanskim lakom i ekstra kvalitetne figure) i garniture iz Poljske raznih veličina.

      Šahovske garniture

U svom asortimanu ima veliki izbor mehaničkih i digitalnih (elektronskih) šahovskih satova za profesionalnu i amatersku upotrebu.

Šahovski satovi

Izdanja Caissa Commerce: edicija Mala šahovska biblioteka, edicija Veliki majstori šaha i Naučno-popularna biblioteka

Šahovske knjige

U svom asortimanu ima veliki izbor mehaničkih i digitalnih (elektronskih) šahovskih satova za profesionalnu i amatersku upotrebu.

NOVO!!! U ponudi imamo vrlo širok izbor vrhunskih drvenih figura (uvoz iz Indije) sa kvalitetnim furniranim šah tablama i kutijama.

Promeni jezik »